schoudertassen
Blog

De voordelen van goede schoudertassen

Een goede tas is voor iedereen een must have, met een goede tas kan je altijd weer je spullen makkelijk naar het werk of naar school meenemen. Het is echter wel een feit dat er ontzettend veel keuze is, hierdoor is het niet zo makkelijk om een keuze te maken. Niet iedereen vind een rugzak fijn, er zijn ook een hoop mensen het handiger vinden om een schoudertas te dragen. Een schoudertas is de beste soort tas voor iedereen die niet krom wilt lopen van het tillen. In dit artikel gaan we kijken naar de schoudertassen die dit jaar echt in zijn, zo weet je wat je zou kunnen kiezen.

Welke tassen dit jaar kopen?

Schoudertassen zijn altijd een beetje hetzelfde, tenminste dat zou je zeggen natuurlijk. Bij de rugzakken en andere tassen zien we dat dit jaar vaak een felle kleur wordt gekozen, echter zijn er de laatste tijd ook steeds meer schoudertassen die toch een opvallend patroontje hebben of die fel gekleurd zijn. Dit maakt het dan ook zo’n leuke soort tas om te combineren met al je outfits voor deze winter.

We zien wel enkele grote verschillen tussen de tassen van de mannen en die van de vrouwen. Bij de vrouwen komt er vaak een opvallende kleur terug, bij de herentassen ligt dit dan wel even anders.  Deze tassen zijn in de meeste gevallen zonder van kleur. Voor de heren maakt dit natuurlijk niet veel uit, zij kiezen toch vaak voor een donkere tas. De meeste merken zijn dit jaar toch nog wel echt van de basic, dat is dan ook de mode op het gebied van schoudertassen voor 2018. Wat zou er volgens jullie volgend jaar in gaan zijn?

De voordelen van een schoudertas

Er zitten veel voordelen aan het nemen van een schoudertas. Het meest voordehand liggende is natuurlijk dat je niet zoveel hoeft te tillen op je rug, zo voorkom je flink wat rugpijn. Daarnaast is het zo dat een schoudertas meestal een dikkere buitenkant zal hebben, hierdoor kan je zonder problemen je laptop meenemen naar het college. Dit is natuurlijk wel zo handig!  Dit jaar is Hilfiger flink vooruit gegaan op het gebied van schoudertassen, hier kan je dan ook veel nieuwe kleuren en printjes vinden. Maar er zijn natuurlijk nog zat andere merken, denk maar aan Michael Kors of Lacoste. Voor iedereen is er dan ook wel een tas te vinden die aansluit bij hem of haar.

Laat een antwoord achter