Over ons

Wij van O-Mooi.nl bekijken het leven door een roze bril! Wij hebben een passie voor mooie spullen, ervaringen en mensen! Hiermee proberen wij jou te inspireren het maximale uit je mooie leven te halen! Het is belangrijk om te genieten van het leven en alles een beetje mooi te maken. Bijvoorbeeld in huis is het belangrijk een mooie sfeer te hebben, begin dus met een mooie vloer in huis. En bij een mooie vloer in huis hoort natuurlijke een mooie oude bank. Mooi om in een comfortabele omgeving te zitten!

Lekker buiten zijn en mooie ervaringen hebben zijn belangrijk voor ons! Ik weet nog dat ik met mijn vader altijd hout ging hakken, man dat was mooi. Kortom, geniet en maak mee!

Verder proberen wij mensen het leven wat makkelijker te maken, bijvoorbeeld bij het vragen naar snelle antwoorden. Of bij het opsturen van mooie producten en cadeaus naar mooie vrienden en mooie bekenden.

Alles samen is onze missie het verspreiden van mooie gedachten, gevoelens en producten in de wereld. Wees positief, aardig en zelfverzekerd en het leven zal O-mooi worden!