O-Mooie Omgevingen

Voor ons bij o-mooi.nl helpt een mooie omgeving om ons met een positieve blik naar de wereld te kijken. Dit kan thuis zijn, maar ook op werk en op vakantie is een mooie omgeving essentieel. Hieronder wat verhalen over de invloed van de omgeving op jou als individu en wat mooie tips en tricks om jouw omgeving O-Mooi te maken!

Werk

Op werk is het van groot belang dat men zich prettig voelt in de werkomgeving. Een manier waarop dit kan is door een prikkelende werkomgeving te creëren. Dit kan op verschillende manieren maar er zijn wat ons betreft een aantal punten sowieso van belang:

  •  Genoeg ruimte om te concentreren
  •  Ergonomisch meubilair
  •  Kunst en of natuur beelden

Ten eerste is de ruimte erg belangrijk, op werk moet men zich namelijk goed kunnen concentreren. Dit kan door er voor te zorgen dat mensen zich kunnen afsluiten en dat er genoeg ruimte is waardoor andere pratende of bellende collega’s niet storen. Ook is het meubilair van groot belang, natuurlijk moet het esthetisch mooi zijn maar hoe of het comfortabel is, is van nog groter belang. Tot slot vinden wij het belangrijk dat er planten in het kantoor zijn, dat er kunst is die prikkelt of dat men even naar buiten kan kijken. Onlangs ben ik zelf verhuisd van kantoor in een omgeving zoals hier boven beschreven, en ik kan uit ervaring vertellen dat het zorgt voor meer tevredenheid bij mij! En wat is het toch O-Mooi op productief te zijn op werk en te voelen dat je iets heb bijgedragen aan deze mooie wereld!

Thuis

Wanneer je terug komt van werk is de omgeving natuurlijk nog steeds belangrijk, maar andere punten zijn belangrijk. De thuis omgeving is voor mij vooral rust en comfort. In blogs op o-mooi.nl zullen wij dan producten laten zien die het leven thuis een beetje mooier maken. Elke kamer heeft natuurlijk zijn eigen functies en daarom andere producten nodig. Hieronder laat ik bijvoorbeeld een tuin zien die waarvan je zou zeggen O-Mooi!. Een tuin is toch een lekkere omgeving voor een mooie dag in het weekend, het kan heerlijk zijn om hierin te klussen of gewoon te ontspannen, daarom zullen wij in blogs wat van deze producten laten zien. Want stel je voor, je hebt gasten over dan wil je toch dat ze zeggen O-Mooi?

Vakantie

Wat is er nou leuker en mooier dan een goede vakantie? Wij bij o-mooi vinden vakantie en reizen een van de mooiste dingen in het leven. Het zorgt voor ontspanning, opladen van de hersenen en een positieve kijk op het leven. Wij zullen mooie plekken laten zien maar ook mooie spullen die het reizen wat mooier maken. Voor een reis is het natuurlijk wel van belang dat je de juiste spullen bij je hebt. Onlangs heb ik zelf een reis gemaakt naar Zuid-Amerika en zonder mijn mooie rugtas was ik verloren geweest! Alles bij elkaar was de ervaring zo mooi! Van de mooiste stranden naar de mooiste berg omgevingen naar de mooiste en meest inspirerende steden! Ik zou het iedereen kunnen aanraden want tijdens reizen ontmoet je de mooiste mensen! Verder op de site meer tips & tricks om van jouw reis een ervaring te maken waarop vrienden en bekenden alleen met O-Mooi kunnen reageren! Veel leesplezier!