phillipe model.jpg
Blog

Philippe Model herenschoenen herfst/winter 2018 -2019

Heb jij al schoenen voor de aankomende herfst en winter? De Philippe Model herenschoenen collectie zijn anders dan de meeste standaard schoenen. Kwalitatief handwerk gaat samen met een sterk onderscheidende stijl die in elk seizoen een andere vorm en kleur aanneemt. Met Phillippe Model herenschoenen weet je zeker dat je een fashion statement maakt! Kijk vooral mee naar de collectie van de herfst/winter 2018 en 2019.

Philippe model herenschoenen

Ben jij al bekend met Philippe Model Herenschoenen? Zo ja, gefeliciteerd, je weet wat goed voor je is! Zo, nee, lees snel verder zodat ook jij de juiste keuze in herenschoenen kunt maken. De sneakers van Philippe model zijn zogezegd deluxe sneakers of wel neo-futuristisch genoemd.

Hoe onderscheidt Philippe model zich?

–          Door het design en kleurgebruik, krijg je een gevoel van plezier

–          Comfortabele zolen, waardoor het lijkt alsof je voeten op een kussentje lopen

–          Hand gestikt waardoor de afwerking overeenkomt met luxe leren herenschoenen

Zoals je ziet zijn de schoenen van Philippe model echt een luxeproduct. Zo weet je zeker dat je geen dertien in een dozijn schoenen draagt. Naast de stijl, is het comfort van de schoen ook een onderscheidend punt. Zo wil je niks liever meer dragen dan schoenen van Philippe model. Lang leven de moderne mode. Je hoeft tegenwoordig geen degelijke leren schoenen meer onder je pak te dragen om toch serieus, professioneel en stijlvol over te komen. Ga dus voor Philippe model herenschoenen!

Kleuren van de herfst

Welke kleuren zijn deze herfst in de mode? Wat valt er op aan de kleuren dit najaar? Ten eerste zijn het vrij felle en vrolijke kleuren. Twee tinten geel, lila en oranje zijn toch vrij opvallend voor de winter. Het donkerrood, het petrolachtige blauwgroen en het olijfgroen zijn wat dat betreft meer herfstachtige kleuren. Als je er vanuit gaat dat dit de kleuren van je aankomende garaderbobe zijn, kun je makkelijk kijken welke Philippe Model herenschoenen hierbij passen! Zo combineer jij jouw outfit met de mooiste schoenen

De schoenen

Genoeg over het merk en de kleuren, laten we het over de Philippe Model herenschoenen collectie hebben! De nieuwste collectie Philippe Model herenschoenen komen voornamelijk in de kleuren zwart en grijs, maar natuurlijk wel met een contrasterende kleur om de boel op te vrolijken en onderscheidend te maken. Zo heeft de grijze schoen een mooie rode rand en heeft de zwarte schoen een elegante olijfkleurige baan aan de zijkant. Hierdoor zorgt Philippe model herenschoenen voor een unieke schoen die je goed kan combineren met vele outfits die gegarandeerd succesvol zijn.

Geef een reactie