gucci
Blog

O wat mooi: Gucci voor een zachte prijs

Wie van mode houdt, houdt van Gucci. Dit modemerk ontwerpt kleding die een zelfverzekerde uitstraling hebben. De ontwerpen zijn prachtig en uniek, en geven elke vrouw een zelfvertrouwen boost. Daar tegen over zijn de kledingstukken van Gucci niet de meest goedkope in de markt. Gelukkig zijn er veel manieren om toch prachtige Gucci items te scoren, voor een vriendelijk prijsje. Je leest in deze blog tips om mooie Gucci items te shoppen voor een leuke prijs!

Gucci outlet

Gucci kleding en accessoires zijn verkrijgbaar bij veel grote warenhuizen, en ook in veel webwinkels online zijn de collecties van Gucci te vinden. Het voordeel aan het online shoppen bij webwinkels is dat deze vaak voor een voordelige prijs mooie spullen aanbieden. Vaak hebben de grote webwinkels een outlet of een sale waarin ze spullen aanbieden van grote merken voor een goedkopere prijs. Ook werken grote webwinkels vaak met kortingsacties waardoor je ook goedkoop Gucci items kunt scoren. Hiervoor kan het wel zijn dat je je moet inschrijven voor een nieuwsbrief of iets dergelijks, maar dat is wat mij betreft de moeite waard! Ik heb via deze weg al veel top items gescoord met fikse kortingen.

Vintage

Een andere manier om mooie Gucci items te scoren voor een vriendelijke prijs is in vintage winkels. Dit is niet de meest goedkope optie, maar dit is wel een manier om hele unieke items te vinden die door bijna niemand worden gedragen. Je hebt veel vintage winkels online, maar de echte pareltjes vind je toch in de winkels verstopt in de grote steden. Zeker metropolen zoals Londen en Berlijn staan bekend om hun talloze aanbod aan vintage winkels, maar wist je dat je in ons eigen kikkerlandje ook goed terecht kunt? Zeker in Amsterdam kun je goed terecht bij vintage winkeltjes, maar ook in kleinere steden zoals Deventer, Delft, Haarlem, Doetinchem, Wageningen zijn er veel verbogen vintage winkels waar je prachtige Gucci items kunt scoren.

Tweedehands

Ook kun je altijd terecht in tweedehandswinkels om Gucci items te kopen voor een lage prijs. Kijk bijvoorbeeld eens op Marktplaats of United Wardrobe, het zal je verbazen hoe veel mooie items hierop staan die niet eens zo gek duur zijn! Natuurlijk is het veel veiliger om Gucci items te bestellen via een gecertificeerde webwinkel, daardoor ben je ook verzekerd van de echtheid van het product. Controleer altijd goed of het product echt is als je het tweedehands koopt, er wordt hiermee ontzettend gesjoemeld.

Geef een reactie