ted baker portemonnee
Blog

Eén van de mooiste portemonnees

Online Ted Baker portemonnee kopen

Een Ted Baker portemonnee herken je als modeliefhebber natuurlijk uit duizenden. De klassiek en strak vormgegeven designs zijn allen voorzien van het strikje welke zo herkenbaar is voor het merk Ted Baker. Het is dan ook niet voor niets dat een Ted Baker portemonnee een absoluut mode accessoire is die niet mag ontbreken in de designertas van iedere stijlvolle vrouw. In de collectie portemonnees van Ted Baker vind je zowel dames portemonnees met een drukknoop sluiting, maar ook met een stevige ritssluiting. Ook qua afmeting is er voldoende te kiezen als het gaat om een portemonnee van Ted Baker. Hou je van een kleine stijlvolle portemonnee of ga je liever voor een grote Ted Baker portemonnee met rits? Welke dames portemonnee je ook kiest, ze zijn allemaal voorzien van een prachtig ontwerp waarbij je geen concessies hoeft te doen op de kwaliteit.

Klassieke Ted Baker portemonnee

Een Ted Baker portemonnee overtuigd niet alleen door het gebruik van hoogwaardige materialen en slijtvaste ritsen. Ook de vormgeving is van groot belang geweest bij het wereldwijde succes van dit merk. Hoewel het uiterlijk van een Ted Baker portemonnee voor het oog eenvoudig lijkt, getuigd deze van ongekende klasse en stijl. Deze tijdloze dames portemonnees bieden je ook nog eens heel veel praktische opbergruimte waardoor dit item een onmisbaar gebruiksvoorwerp en mode accessoire is geworden. Niet alleen de buitenzijde, maar ook de binnenzijde van een Ted Baker portemonnee voor dames is fantastisch afgewerkt met contrasterende kleuren in kwaliteitsvolle stoffen. Op deze manier heb je lang plezier van jouw Ted Baker portemonnee en doe je dus een prima investering.

Ted Baker portemonnee voor dames

Het formaat van de portemonnee is tevens ook een belangrijke overweging bij de aanschaf van een nieuwe portemonnee. Juist daarom vind je bij het merk Ted Baker diverse afmetingen portemonnees zodat je altijd vindt waar je naar op zoek bent. Draag je vaak een schouder- of handtas? Dan is een grote portemonnee van Ted Baker een prima keuze. Door het formaat heb je voldoende ruimte voor cash geld, bankpassen en andere persoonlijke papieren. Ben je niet zo’n tassen liefhebber en draag je jouw portemonnee liever bij je? Dan is de keuze voor een kleine portemonnee wellicht de beste. Door het compacte formaat heb je wél de mogelijkheid om pasjes en kleingeld met je mee te nemen maar neemt de Ted Baker portemonnee niet teveel ruimte in beslag in jouw binnenzak.

Laat een antwoord achter