Retro bank
Blog

retro bank: mooie aandachtstrekker in je huiskamer

Ik vind het helemaal geweldig, de retro trend. Vooral omdat we teruggaan naar de jaren 50 en 60, naar kleurige kleding, rock en roll, vette kuiven en alle leuke meubels en hebbedingetjes die daar bij horen. Als je eens rondsnuffelt online wat je allemaal al niet kan krijgen in retro stijl dan wordt je helemaal blij. En het nieuwste hebbedingetje, nou ja meer een ding is de retro bank. Ja, hij is er. Als je ergens je kamer mee kan opfleuren dan is het daar wel mee. En hij is leuk! Heel leuk!

Retro bank: Grease in je huiskamer

Met de Retro bank in de huiskamer verwacht je elk moment Danny en Sandy bij je op de thee. De bank sleept je zo mee het decor van Grease in. De bank is gemaakt door Bel Air retro Fifties Furniture en zoals de naam al suggereert zij zijn gespecialiseerd in retro meubels. En dat is te zien. Want deze tweezitsbank slingert je terug in de tijd. En maak je geen zorgen, deze meubels zijn misschien een trend, ze zijn ook bedoeld om gewoon op te zitten. Ook met kinderen en honden. Dus laat je daardoor niet afschrikken. En wat het vooral heel bijzonder maakt is dat je kunt kiezen uit diverse, typische jaren 50 kleuren. Zo heb je binnen de kortste keren een heel unieke woonkamer met je eigen personal touch.

Waarom retro?

Altijd weer als ik tegen zoiets leuks als een Retro bank aanloop vraag ik me wel af, waarom verlangen we toch zo naar retro. Vind ik het echt mooi of is het de tijd die de meubels vertegenwoordigen die me aanspreekt. Nu ken ik de jaren 50 niet persoonlijk. Ik ken ze alleen maar uit films en series en of daar nu het juiste beeld in wordt gegeven. De muziek uit die tijd vind ik wel gaaf, maar als ik eerlijk ben, vind ik de meubels gewoon leuk. En als ze uit de zestiende eeuw hadden gekomen, was dat voor mij ook prima geweest. Ik vind die kleuren en stijl gewoon mooi. Ze passen bij wat ik in huis wil uitstralen, ze passen bij mijn persoonlijkheid. Ze noemen het retro, prima natuurlijk. Maar ik vind het gewoon een stijl die mij past, beter dan andere stijlen. Dus die Retro bank? Laat maar komen. Niet alleen zal ik er heerlijk opzitten, ik zal hem ook trots aan mijn vrienden laten zien.

Geef een reactie