Trouwauto huren
Blog

Een trouwauto huren voor een trouwerij is mooi!

Mijn beste vriend die ik al vanaf de kleuterklas ken gaat binnenkort trouwen! Dat is natuurlijk prachtig, maar nu heeft hij mij gekozen om beste man te zijn. Dit houdt in dat ik voor hem een zooitje dingen moet gaan regelen! Nou mooi is dat. Wordt ik nog eens aan het werk gezet ook, omdat meneer zo nodig moet gaan trouwen. Maar je kan moeilijk nee zeggen tegen je beste vriend. Ik heb de orders gekregen om een trouwauto te huren. Een trouwauto huren, waar doe je dat nou eigenlijk? Ik ben dusgaan rondvragen in mijn vriendenkring en familieleden of zij misschien wisten waar je een trouwauto kon lenen. Een van mijn ‘grappenmaker’ vrienden stelde voor om zijn Renault Twingo te gebruiken. Je kan natuurlijk niet aan komen zetten met een Twingo als vriend om een trouwauto vraagt. Toen heb ik mijn zoektocht voortgezet online. Om een trouwauto te huren heb ik verschillende websites bezocht en uiteindelijk de meest toepasselijke gevonden.

Trouwauto huren kan best makkelijk zijn!

Als eerst ben ik op zoek gegaan naar een website waar ze een breed assortiment hebben. Ik wist wel al dat mijn vriend van het merk Porsche houdt. Dus ben ik gaan zoeken naar deze soort auto’s. Al snel vond ik een Porsche 911 die je kon huren voor ruim 500 euro per dag. Na wat websites te vergelijken bleek dit de beste optie. De website had naast deze Porsche nog een groot aanbod aan andere exotische auto’s dus als ik de volgende keer ga trouwen(als dat ooit nog gaat gebeuren) zal ik mijn vriend instrueren diezelfde website te gebruiken om een mooie auto te huren. De wagen kon ik dezelfde dag nog ophalen voor een testrit. Dat laat ik mij natuurlijk gen tweede keer zeggen. Ik hou van mooie auto’s dus ben ik gelijk naar het bedrijf gereden. De wagen reed heerlijk en zou beschikbaar zijn voor de datum van de trouwerij! Perfect!

De trouwerij

De dag was er dan eindelijk dat het stel ging trouwen. Alles liep op rolletjes. De trouwerij liep voorspoedig en toen kwam de auto aanrijden waarin het stel naar de ceremonie zou rijden. Hierna reed iedereen achter het stel aan om de ceremonie bij te wonen. Nadat alles as afgelopen was mijn vriend goed te spreken over de Porsche 911. Wat een heerlijke ‘bak’ riep hij. Toen zijn we na de ceremonie nog een rondje gaan rijden. Waarom ook niet, je hebt namelijk maar één dag!

Geef een reactie